May 12, 2008

Fedora 9 launch party i radionica

Udruge Linux-Osijek i Osijek Wireless pozivaju sve zainteresirane na predavanje i linux radionicu:

Pozivamo sve zainteresirane na predavanje i radionicu koja će se održati u četvrtak, 15. 5. 2008. u CnC Klub za Mlade (Strossmayerova 68 - blizu Rokove crkve) s početkom u 18h.
Linux distibucija Fedora 9 izlazi dan prije, stoga ćemo imati prezentaciju novih i najzanimljivijih stvari u Fedori 9. Nakon prezentacije Fedore 9 dijelit ćemo besplatne instalacijske medije Fedore 9 i Ubuntua 8.04 te još neke stvari koje će za sada ostati iznenađenje. Ako vas zanima što će to biti, morate doći i sami vidjeti. ;) Samo ćemo vam reći da ponesete svoje USB stickove. ;)

Nakon prezentacije i dijeljenja poklona kreće praktični dio, odnosno install fest. Kako je radionica već popunjena nemamo više mjesta za one koji bi željeli doći na praktični dio radionice i sami instalirati linux na svoje računalo. No svi zainteresirani mogu doći pogledati radionicu i naučiti kako se vrši instalacija tako da poslije i sami mogu instalirati linux kod kuće . Ako želite doći ili na bilo koji način prisustvovati; bilo samo pokupiti poklone, gledati prezentaciju ili naučiti kako se instalira linux, svakako se prijavite putem emaila: info@linux-osijek.org

Google karta - http://tinyurl.com/6rhwge
Karta - http://tinyurl.com/5pf54a

Link na stranicu udruge Linux-Osijek:
http://www.linux-osijek.org/node/14