January 6, 2006

Besplatna minuta

        <table align="left" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><br />		<tbody><tr><td><a href="http://kernelreloaded.blog385.com/index.php/archives/besplatna-minuta/" target="_blank" class="postlink"><img src="http://images.google.com/images?q=tbn:8ZpzmwYsPQ8J:http://www.uniden.com/images/images300/UIP1868P.jpg" alt="voip stunt" hspace="10" vspace="0" /></a></td></tr><br /></tbody></table><br /><br />

Tko bi rekao da će nakon svjetske dominacije skype servisa netko ponuditi još bolju uslugu, ali eto Voip Stunt je tu. Više o tome pisao je legendarni T-Zombix, kralj pljuvanja po t-comu! Klanjam ti se :)
Dakle, ako skinete Voip Stunt klijent možete zvati bilo koga unutar Hrvatske na fiksni broj ili 095 mobitel besplatno 1 minutu i puno drugih država van Hrvatske. Uživajte u ovome dok traje jer se ovakvi servisi pojavljuju kroz godine u godinu ali im besplatni pozivi prestanu nakon negog vremena. Voip firme u začetku to koriste da bi privukle nove korisnike pa kada imaju određenu bazu koja im plaća ukinu besplatne pozive ili propadnu. Eto to bi bilo to i čujemo se ;)